top of page
Sposor van meanderkoor.jpg

Sponsoring Meanderkoor

Sposor van meanderkoor.jpg
stroop advies.png

* Verzekeringen

* Hypotheken

* Pensioenen

Nieuwstraat 12

4701 HS Roosendaal

Het familiebedrijf, opgericht in 1949 te Roosendaal, maakt wederom een belangrijke ontwikkeling door. Op 01 januari 2019 zijn we verhuist naar een nieuwe kantoorlocatie in hartje Roosendaal, op de hoek van de Nieuwstraat 12 en Burgemeester Prinsensingel. Walther en Adriënne gaan, na ruim 45 jaar ondernemen, genieten van een welverdiende rust en dragen het roer over aan hun zoon Koen (derde generatie) en zijn vrouw Debby. Net als in de Fatimalaan, staat de koffie ook op ons nieuwe adres voor u klaar én zijn we u natuurlijk graag van dienst met uw verzekering, pensioen of hypotheek.

Betrouwbaarheid en deskundig advies op basis van kennis en ervaring zijn belangrijke waarden wanneer het gaat om financiële dienstverlening.
Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen.

Stroop Advies heeft nooit gezocht naar snelle groei, maar veel meer naar een evenwichtige, duurzame expansie. Zodoende hebben we doorlopend voldoende tijd en aandacht kunnen blijven besteden aan onze relaties.
Dit beleid heeft als resultaat opgeleverd dat we, door de jaren heen, bijna alleen klanten verloren hebben door natuurlijk verloop. En eerlijk is eerlijk, daar zijn we als Stroop Advies best wel trots op.

Koen-Debby stroop advies.jpg

Bel

06-51922081

bottom of page